• Közeleg a Mortal Kombat 12 hivatalos leleplezése
  • A Warner Bros. Discovery korábban már megerősítette a létezését

2019-ben léphettünk be a Mortal Kombat 11 ringjébe, hogy minden eddiginél brutálisabb harcokat vívjünk, a legendás sorozat legutóbbi felvonása pedig rajtja óta számos ismert karakterrel és vendégszereplővel – köztük Ramboval, a Robotzsaruval és a Terminátorral – bővítette ki a repertoárját. A Warner Bros. Discovery CEO-ja, David Zaslav egy pénzügyi beszámoló során ugyan említés szintjén már kvázi hivatalosan megerősítette, hogy úton a Mortal Kombat 12, azonban a játék marketing kampánnyal kísért nagybetűs LELEPLEZÉSE egyelőre még nem történt meg.

Ez azonban hamarosan változhat, ugyanis a Dominique Mclain néven is ismert profi játékos, SonicFox rövid bejegyzése alapján még a héten megtörténhet a folytatás nagy bejelentése, bár ennél jobban nem pontosította a várható idejét. A Mortal Kombat 12 leleplezésének egyébként éppen ideje volna, hiszen idén nyáron fut be a Street Fighter 6, és az egyelőre pontos megjelenési dátumit nem kapott Tekken 8-ból is egyre többet mutat meg a Bandai Namco.

Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Koimbat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!