• Egy videós nagyon haragszik a Bethesdára
  • Amiért kiválaszthatjuk az általunk preferált névmást a Starfieldben
  • Heel vs Babyface körülbelül két percig üvöltözött emiatt
  • A kirohanására természetesen más tartalomgyártók is reagáltak

Valószínűleg jóstehetséggel bírt az az illető, aki néhány nappal ezelőtt "Vajon woke lesz a Starfield?" címen indított vitát Steamen, hiszen mostanra meg is született az első (legalábbis azok közül, amelyik meg is lett örökítve) kirohanás a Bethesda szerepjátékában található progresszív vonások miatt. Egészen pontosan amiatt akadt ki a Heel vs Babyface névre hallgató videós, hogy a karakterkreáló képernyőn kiválaszthatjuk az általunk preferált névmást, függetlenül attól, hogy milyen nemet testtípust adtunk a karakterünknek. A tartalomgyártó ezen olyannyira felháborodott, hogy több mint két percen keresztül üvöltözött a kamerába, amiért a készítők fontosabbnak tartották ezt, mint az immerziót és a történetet – az eseményre természetesen más videósok is reagáltak.

"Ez a fura brit fickó, aki elvesztette az eszét amiatt, hogy kiválaszthatjuk az általunk preferált névmást a Starfieldben, a tökéletes példa arra, miért kellene visszahozni a lobotómiát." – írta Hasan a klipre reagáló posztjában. "Ember legyél dühös a kissé zavaros menürendszer, térkép és UI, a PC-s verzió optimalizálatlansága vagy az unalmas főküldetés miatt, de ne egy olyan dologért, ami más karakterkészítőkben is megtalálható!" – tette hozzá. Egy másik jól ismert videós, Pokimane szimplán csak cikinek nevezte az "előadást", mellettük pedig The Act Man is kifejtette a véleményét: "Egy gorilla formájú ember a sírás határán van amiatt, hogy a Starfieldben kiválaszthatod a névmást, ami aztán soha többé nem kerül szóba a játékban." Egyébként azok, akik már hosszabb ideje nyüstölik a programot, azt állítják, hogy még egyetlen olyan karakterrel sem találkoztak, aki ne lenne cisznemű, tehát kiválasztható névmás ide vagy oda, sanszosan lesz némi kiakadás a diverzitás és a reprezentáció hiánya miatt. De ezt már sajnos megszoktuk, nemde?

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.