• Szeptember 6-án jelenik meg a Starfield
  • De a meztelenkedés már most ott van a lehetőségek között
  • Természetesen egy modnak köszönhetően
  • Melynek segítségével akár Barbie-ként és Kenként is flangálhatunk

Amióta léteznek modok, a meztelenkedés is a részévé vált a videójátékoknak (már persze, ha nincs benne alapból valamelyik címben, hiszen ilyenre is bőven akad példa), pláne, ha mondjuk női protagonista van az adott produktumban – szegény Lara Croft és Jill Valentine. A szerepjátékok esetében is fontosnak tartják a modderek, hogy lehetőleg minél előbb a játékosok kezébe adják a pőreség kulcsait, ezúttal azonban még önmagukon is túltettek, hiszen a Starfield csak szeptember 6-án jelenik meg hivatalosan, ám már most elkészült hozzá az első olyan mod, ami levetkőzteti a cseppet sem szemérmes karaktereket.

naked.jpg

A Naked Starfield Wanderers névre hallgató pakk igazából tényleg csak annyit nyújt, amennyit a neve is sugall: ádám- és évakosztümbe "öltözteti" a karaktereinket, hogy azok egy szál semmiben bandukolhassanak New Atlantis utcáin (vagy bármely tetszőleges bolygón), ami miatt valamiért egyetlen rendfenntartó sem fogja azt kiáltani, hogy "Stop right there, criminal scum!". Az INNEN letölthető (a jellegéből adódóan természetesen regisztrációra van hozzá szükség) modnak egyébként még "családbarát" verziója is van, melynek segítségével Barbie-vá és Kenné változnak a hőseink. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy nem lesznek láthatóak a nemiszervek, női modellek esetén pedig a mellbimbóknak is búcsút inthetünk. A kérdés innentől adott: mi lesz itt, ha élesedik a hivatalos modtámogatás, és tucatszám érkeznek az őrültebbnél őrültebb toldalékok?

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.