• Umberto Eco írásai ihlették Hwang Dong-hyuk új filmtervét
  • Killing Old People Club erőszakosabb lesz, mint a Nyerd meg az életed

Hwang Dong-hyuk a Nyerd meg az életed (Squid Game) második évadjának munkálatai mellett belevágott egy nagyjátékfilm fejlesztésébe is. Killing Old People Club című munkáját Umberto Eco írásai ihlették, ennél többet azonban nem tudni a műről. Saját elmondása szerint már írt is egy huszonöt oldalas filmnovellát. Összességében úgy summázta a produkciót, hogy koreai sorozatához hasonló ellentmondásos történet készül.

hwang-dong-hyuk-photo-by-matt-winkelmeyergetty-images.jpg
(A kép forrása: Consequence)

A K.O. Klub munkacímen hivatkozott film erőszakosabb lesz, mint a Nyerd meg az életed, csigázta olvasóit Dong-hyuk. Élcelődve megjegyezte, hogy a premier után talán rejtőzködnie kell majd az idősek elől. Jelenleg azonban távolinak tűnik a bemutató. Először netflixes sorozatának következő szezonját forgatják le, ami 2024 végén debütálhat a szolgáltató kínálatában.

5947292d1303.jpg
(A kép forrása: DW)

A Variety dokumentálta beszélgetés során előkerült Steven Spielberg neve is. Dong-hyuk büszkén mesélt gyerekkori ikonjával való találkozásáról. A korszakos alkotó személyesen közölte vele, milyen elemi hatást gyakorolt rá a Nyerd meg az életed. „Három nap alatt megnéztem az egész szériát, és most legszívesebben ellopnám az agyad” – közölte a hollywoodi sikergyáros. Utóbbit a koreai rendező élete legnagyobb bókjának tartja.