A februári teljes játékunk tehát az Avencast: Rise of the Mage, ami műfaját tekintve egy igen jól sikerült akció-RPG, amihez most magyarítást is találhattok a DVD-mellékleten.



A játékhoz természetesen Gurus teszt is tartozik, így a kedvcsináló videó mellett a játék mélyebb tartalmával is megismerkedhettek, továbbá kiderül, hogy egy abszolút élvezhető alkotásról beszélünk, amit a műfaj szerelmeseinek (és másoknak is) érdemes kipróbálnia.

"Az évek során megszokhattuk, hogy egy szellemi (vagy tulajdonképpen bármilyen) termék sikeressége ritkán marad kiaknázatlan és sokaknak szolgál később ihletésül. Egyáltalán nem meglepő hát, hogy Harry Potter, a kis varázslótanonc kalandja is túlnőtt a könyvek lapjain, hiszen (mi sem természetesebb) valamennyi része megfilmesítésre került, azonkívül jó pár platformon tűnt fel játék formájában, a különféle csecsebecsékről nem is beszélve. Az Avencast készítői szintén aligha tagadhatnák le, hogy nem keveset merítettek a sikerszéria történetéből, mint ahogy az az előzményekből ki is derül..."

» A teljes tesztet ide kattintva olvashatod el!




A játék minimum gépigénye: P4 2,2 GHz-es processzor, 512 MB memória, GeForce FX 5700-as vagy ATI Radeon 9700-as videokártya, illetve 4,4 GB szabad hely a merevlemezen.