• A Quantic Dream az idei évtől játékkiadással is foglalkozni fog
  • Nemcsak önkiadó lesz
  • A studió hű marad a gyökereihez

A Quantic Dream idén ünnepli 23. születésnapját, ez alatt az idő alatt pedig kiváló játékokat készített, elég csak a fantasztikus Heavy Rainre, a csodálatos, elgondolkodtató Beyond Two Souls-ra, vagy a lenyűgőző Detroit: Become Human-re gondolni. Tavaly hatalmas meglepetés volt, hogy az addig Sony exkluzív játékok PC-re is megjelentek, most pedig a francia stúdió bejelentette következő meglepetését, nagy dobását: a fejlesztés mellett a jövőben kiadó is lesz!

David Cage azt mondja, hogy a Detroit hihetetlen sikere és a PC-s megjelenések miatt válhatott valóra az az álom, amit már a stúdió születésétől fogva szerettek volna elérni. Az, hogy saját maguk kiadójává válnak, teljes függetlenséget ad számukra, ami különösen fontos most, hogy érkeznek a következő generációs platformok. Emellett más fejlesztőknek is segíteni tudtak, hogy azok megvalósíthassák víziójukat.

A fejlődés és a transzformáció ellenére a Quantic Dream hű marad a gyökereihez: a stúdió továbbra is hisz abban, hogy az interakció a művészi kifejezés egyik formája, illetve arról álmodnak, hogy álmokat valósíthatnak meg a jövőben.

2020-quantic-dream.jpg

Támogasd te is a PC Gurut!