A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette az új Razer Naga V2 Pro és Naga V2 HyperSpeed modelleket, amelyek a Razer játékműfajokon átívelő MMO és battle-royale egércsaládjának legújabb tagjai. Az alapvetően MMO-játékokhoz tervezett - a Naga V2 Pro-n 3 cserélhető oldalpanellel, mindkét egér esetében rengeteg új funkcióval rendelkező - új Naga V2 Pro és Naga HyperSpeed modellek a Razer leginkább testreszabható egerének visszatérését jelzik, amely most jobb, mint valaha.

A 2009-ben debütált eredeti Naga teremtette meg az MMO-egér kategóriát: forradalmian új, többgombos oldalsó panele új szabványt képviselt a funkcionalitás és az irányítás terén, és az eszközt azonnal a világ legkelendőbb MMO-egerévé tette. Az új Naga V2 Pro egy sor olyan fejlesztéssel és javítással folytatja a kiválóság tradícióját, amelyek megtartják a Naga sorozat játékosok által kedvelt formáját és felhasználói érzését, miközben az MMO-játékosok számára legfontosabb funkciókra összpontosítanak. A három cserélhető oldalpanellel, 19+1 szabadon konfigurálható gombbal, 22 programozható vezérlővel, új Razer HyperScroll Pro Wheel görgővel, Razer HyperSpeed Wireless technológiával, Razer Focus Pro 30K optikai érzékelővel, 3. generációs Razer optikai egérkapcsolókkal, valamint számos töltési és csatlakozási lehetőséggel, a Naga Pro teljes egészében frissített utódmodelljeként a Naga V2 Pro készen áll arra, hogy teljesítse napjaink játékosainak igényeit – bármelyik játékműfajról legyen is szó.

unnamed.jpg

Az új Razer HyperScroll Pro Wheel szinte korlátlan testreszabási lehetőségeket kínál a Naga V2 Pro számára, köztük intelligens beállításokat a görgetési műveletek és a felhasználói érzés személyre szabásához. A felhasználók 6 görgetőkerék-beállítási mód között váltogathatnak, amelyek között egy, a felhasználó által testreszabott mód is megtalálható, azonban mindegyik mód – akár játék közben is - elérhető a Razer Synapse 3 segítségével. A leggyakoribb játékbeli választásokhoz használt Standard mód, a könnyű, határozott görgetéshez alkalmazott Distinct mód, és a maximális számú input esetén hasznos Ultrafine mód mellett a Naga V2 Pro további két előbeállítással rendelkezik - az Adaptive Scrolling esetén minél gyorsabban görgetjük a kereket, annál kisebb az ellenállás, és Free Scrolling pedig a mindig bekapcsolt, folyamatosan gyorsuló görgetésnél ideális. A rendkívül hosszú - a HyperSpeed Wireless használata mellett akár 150 órás, Bluetooth használata mellett pedig 300 órás - akkumulátor-üzemidejű Naga V2 Pro vezeték nélkül is tölthető, mivel kompatibilis a (külön megvásárolható) Razer Wireless Charging Puck és Razer Mouse Dock Pro eszközökkel. A Naga V2 Pro emellett támogatja a Razer több eszközös vezeték nélküli csatlakozási technológiáját is, így azok a felhasználók, akik már rendelkeznek egy Razer HyperSpeed-kompatibilis billentyűzettel, a mellékelt Naga V2 Pro USB-adapterhez csatlakozva felszabadíthatnak egy USB-portot a számítógépükön.

unnamed4.jpg

Ugyancsak a mai napon került bejelentésre a Naga V2 HyperSpeed egér. A 20 programozható vezérlővel, Razer HyperScroll technológiával, Razer Focus Pro 30K optikai érzékelővel és 2. generációs Razer mechanikus egérkapcsolókkal rendelkező Naga V2 HyperSpeed ideális azon MMO-játékosok számára, akik rendezett asztalra vágynak, és szeretnének megszabadulni a kábelektől.