• A Rebellion új stúdiót alapított
  • Nem PC/konzolprogramokat fog készíteni, hanem társasjátékokat

Az elmúlt egy évben is jó néhány társasjáték került bejelentésre, például a Talisman: Kingdom Hearts Edition, a Sea of Thieves, vagy éppen a Company of Heroes. Most a Rebellion jelentette be, hogy a Rebellion Unplugged néven új stúdiót alapított, ami kizárólag társasjátékokat fog készíteni, a fejlesztőcsapat saját IP-i alapján. Az első társas, amely a sorozatban megjelenik, a Sniper Elite: The Board Game címet viseli, melyről már egy kép is megjelent:

se-box-mockup-650x365.jpg

Az új divizíó vezetője Duncan Molloy lett, aki az Osprey Game főnöke volt eddig. A Rebellion elnök-vezérigazgató, Jason Kingsley így nyilatkozott a cég új ágáról: "Nagyon boldogok vagyunk, hogy elindítottuk a Rebellion Unplugged-et. A testvérem és én 25 éve készítünk videojátékokat, ennek a szeretete a gyerekkorunból és a társasjátékokból ered. Rengeteg nagyszerű címünk van, játékok és képregnyhősök, amelyeket alapul vehetünk, szóval nagyszerű szórakozás lesz."

A Sniper Elite: The Board Game valamikor 2020-ban kerül Kickstarterre, de a közeljövőben várható még egy The Evil Genius és Zombie Army bejelentés lesz, legalábbis a Rebellion sajtóközleménye ezt valószínűsíti. Ti mely IP-ket látnátok szívesen asztali játék formájában? Írjátok meg!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!