• Milla Jovovich is szerepet kap a Monster Hunter moziban
  • A produkciós iroda sorozatot csinálna a filmből

Nagyjából két éve röppentek fel az első hírek a Monster Hunter megfilmesítéséről, és úgy látszik a Capcomnál roppant mód elégedettek lehetnek Paul W.S. Anderson munkájával (na, nem mintha meglepődtünk volna, elvégre 10 év alatt 1,2 milliárd dollárt termelt a fimlmsorozat). A Kaptár-sorozat után ezt a filmet is Anderson rendezheti, és ha már egyszer ő rendezi, akkor a mostanra családi hagyománynak tekinthető szokás nyomán felesége, Milla Jovovich sem maradhat szerep nélkül a filmben.

„Azt szeretem a Monster hunterben, hogy egy elképesztően gyönyörű, immerzív világot készítettek hozzá. Ezen a téren még a Star Wars mozikkal is felér” – mondta korábban Anderson, majd hozzátette – „Nincsnek központi karakterek, úgyhogy egy kicsit olyan lesz ez, mint ahogyan a Resident Evilt megközelítettük és saját karaktereket raktunk a világba. Úgy gondolom, hogy ez a tökéletes IP arra, hogy ugyanezt még egyszer megcsináljuk.”

És ha ezek után óhatatlanul motoszkál a fejedben a megérzés, hogy a Resident Evil mozik után a Monster Hunter World is olyan lesz, mint a Kaptár-rétestészta, akkor sanszos, hogy jó helyen kapizsgálsz. A produceri iroda, a Constantin vezetője, Martim Moszkowicz a Variety-nek adott interjújában elmondta, hogy filmek sorozatát szeretnék kihozni ebből is.

milla-jovovich-cry-me-a-river.jpg