• A Resident Evil Village kapcsán kérdezett rá pár dologra a Capcom nemrég
  • Például hogy milyen platformon tervezzük megvenni a játékot
  • A válaszok között pedig ott szerepelt az Xbox Series X „digital only” verziója is
  • Ami sokak szerint csakis a hosszú ideje pletykált olcsóbb Xbox Series S lehet

Egy ideje már amolyan nyílt titoknak számít, hogy a Microsoft az Xbox Series X mellett egy kisebb, szerényebb tudású és barátságosabban árazott konzolt is piacra tervez dobni az új generáció startjakor. A Xbox Series S vagy Lockhart néven emlegetett gépet eddig még nem jelentették be hivatalosan, azonban több belsős forrás szerint létezik, nemrég pedig a Capcom egy kérdőívében is felbukkant.

xbox-series-x-200507.jpg

A japánok ugyanis kikérték a játékosok véleményét a Resident Evil Village kapcsán. Maga a kérdőív a lenti tweetben elérhető és szabadon kitölthető, az egyik legérdekesebb kérdése pedig alighanem az, hogy ki melyik platformra tervezi megvenni az új Resident Evilt. Itt ugyanis szerepel egy Xbox Series X „digital only” verzió, mely sokak szerint csakis az Xbox Series S lehet.

Persze fontos leszögezni, hogy mindez nem a Microsofttól származó hivatalos információ, de ha igazak a pletykák, akkor már az Xbox Series S tényleges leleplezése sincs messze, hiszen erre a bennfentesek szerint még augusztusban sor kerülhet.