• Az Xbox Games Showcase felhozataláról írt Jeff Grubb
  • A Venturebeat írója szerint a The Initiative új játékát még nem fogják bemutatni

A nyári bejelentésáradat kapcsán ezidáig a Venturebeat írója, Jeff Grubb bizonyult az egyik leghitelesebb forrásnak, aki most ismét írt egy cikket arról, hogy mire számíthatunk a közeljövőben – ezúttal a július 23-án esedékes Xbox Games Showcase kapcsán.

nem-lesz-ott-minden-pletykalt-jatek-a-juliusi-xbox-games-showcase-bemutaton.jpg

Grubb leginkább a Playgrounds Games új játékára kíváncsi, akik eddig ugyebár a Forza Horizon-szériát gondozták, néhány éve azonban már egy második stúdiót is üzemeltetnek, ahol egy nyitott világú RPG készül. Állítólag ez lesz az új Fable, de Grubb szerint ez nem is lényeges, mert még ha így is van, akkor is egy reboot lesz várhatóan – a szavaiból mindenesetre az jön le, hogy a játék ott lesz a bemutatón.

Ami viszont biztosan nem, az a 2018-ban létrehozott The Initiative első játéka, melyről egyelőre nem tudni semmit, de nemrég azt pletykálták, hogy hamarosan bemutatkozik. Grubb szerint azonban nem ez a helyzet, a projekt ugyanis még nincs eléggé előrehaladott állapotban.

Hogy mikre számíthatunk még? A Halo Infinite vagy éppen az új Forza adja magát, de a Hellblade 2 szereplése is biztosra vehető, mint ahogy az Age of Empires 4 és a Rare új játéka is látható lesz jó eséllyel. Az árról, a megjelenési dátumról, illetve az Xbox Series X olcsóbb verziójáról viszont szinte biztosan nem esik még szó Grubb szerint.