• A VGC szerint július 23-án lesz a következő Inside Xbox
  • Nem csak belső fejlesztésű játékokat fognak mutogatni

Bár a Microsoft terve az volt, hogy márciustól kezdődően minden hónapban lesz Inside Xbox, az előző hónapban végül – vélhetően az első adást ért negatív reakciók miatt – elmaradt digitális rendezvény. Nemsokára azonban lesz mivel kárpótolniuk, hiszen nyílt titok, hogy júliusban ismételten virtuális színpadra lépnek Phil Spencerék, ezen bemutató kapcsán pedig most friss híresztelésekkel tudunk szolgálni.

uj-reszletek-derultek-ki-a-juliusi-xbox-series-x-bemutatorol.jpg

A mindig jól értesült Jeff Grubb nemrégiben azt posztolta, hogy a július 20-i héten várható az ominózus bemutató, a VGC pedig ennél is tovább ment: ők a saját forrásaikra támaszkodva július 23-át jelölték meg dátumként.

Utóbbi cikkben szó esik a várható tartalomról is: itt azt írják, hogy – a korábbi híreknek megfelelően – itt fogjuk látni az első belső fejlesztésű játékokat, köztük egy Halo Infinite gameplay bemutatót. Ugyanakkor külsős címekre is lehet számítani.

Állítólag ezen esemény során fog bemutatkozni a 2018-ban létrehozott The Initiative első játéka is, mely a pletykák szerint egy új Perfect Dark lesz.