• Júniusra tervezte a következő nagyobb Xbox Series X bemutatót a Microsoft
  • Ez most átkerült augusztusra Jeff Grubb szerint

Bár a nyár folyamán rengeteg bemutatóra számíthatunk a következő generációs konzolok és játékok kapcsán, maguk az időpontok alaposan összekeveredtek az eredeti tervekhez képest, részben a tüntetések miatt is. De ettől függetlenül is változnak a tervek – többek között a Microsoft háza táján is, úgy tűnik ugyanis, hogy később terveznek csak felfedni bizonyos újdonságokat.

csuszik-a-juniusra-tervezett-xbox-series-x-bemutato.jpg

A nyári bejelentésáradat kapcsán eddig rendre megbízható információkat szállító Jeff Grubb nemrég azt írta a Twitteren, hogy az általa csak "Xboxing Day"-nek nevezett esemény az eredetileg tervezett júniusról átkerült augusztusra. Hogy ez pontosan miről szólt volna, azt nem tudni, de így jelen állás szerint üres ez a mostani hónap a Microsoftnál. Korábban ugyanakkor minden hónapra ígértek egy Inside Xbox adást – meglátjuk, hogy tartják-e magukat ehhez, és ha igen, akkor mivel.

A következő biztos időpont így a július, amikor is egy nagyszabású adással készül a Microsoft, ahol már a belső fejlesztésű játékaikat is látni fogjuk, mint például a Halo Infinite.