Habár az Arkham City még nem készült el, s a csapat a teljes erejét ennek a játéknak a befejezésére fordítja, a stúdió társalapítójától, Sefton Hilltől megtudtuk, hogy rengeteg területe van a franchise-nak, amikhez még hozzá sem nyúltak, ebből a tömérdek matériából pedig könnyedén össze tudnak hozni egy harmadik, de akár egy negyedik és egy ötödik Batman-játékot is.

„Rengeteg történet van, amit még el lehetne mesélni. Egyszerűen nincs olyan, hogy ne lenne ötlet egy karakterrel kapcsolatban, vagy azzal, hogy mit csináljunk következőnek. Nagyon izgatottak vagyunk.”

A Batman-sorozattal elért sikerek azonban nem jelentik azt, hogy a Rocksteady ezentúl csak és kizárólag a Sötét Lovag kalandjait dolgozza fel. Sefton elmondta, hogy ha találnak egy sorozatot, ami a Batmanhez hasonlóan lázba hozza a csapatot, és a lehetőségek is megvannak, akkor abból fognak játékot készíteni.

„Nem zárok ki semmit. Mi olyan játékokon dolgozunk, amiket szeretnénk elkészíteni, ez a csapat mozgatórugója, így nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy a jövőben valami mást csinálunk. Bármi is legyen a következő projekt, annak inspirálnia kell a csapatot, és lehet, hogy ez egy új karakter lesz.



Macskanő játékmenet-videó