A Scorpion Disfigured első hallásra talán azt juttatná az ember eszébe, amikor a Mortal Kombat híres nindzsája leveszi a maszkját (legalábbis nekem ez jött le a cím hallatán elsőre, gondolom, nem vagyok ezzel egyedül). Valójában azonban egy hagyományos cyberpunk FPS-ről van szó, melynek főszereplője a mostani trendeknek megfelelően egy paranormális képességekkel rendelkező szuperügynök.

Az ilyen lehetőségek tárházába tartozik például az „agykontroll”: hősünk egy rövid időre átveszi az irányítást ellenfelei felett. A játék tartalmaz lopakodós elemeket is, bár a lényeg azért a kőkemény akción van. Érdekesség még, hogy ellenfeleink közül páran a miénkéhez hasonlatos szuperképességekkel rendelkeznek, így azért annyira nem fogunk legénykedni mi sem, amikor ilyenekkel akadunk össze.

Scorpion Disfigured JátékképekScorpion Disfigured JátékképekScorpion Disfigured Játékképek

Szóval mindent összevéve egy hagyományos FPS-sel van dolgunk, amelyben élőhalott munkásokkal, szuperemberekkel és biztonsági őrökkel kell összeakasztanunk a bajuszt. Mindeközben pisztolyokat, gránátokat, gépfegyvereket, a jól ismert dupla csövest vehetjük a kezünkbe. Bár Scorpion több fegyvert is felvehet, azonban egyszerre csak hármat használhat, és egy listában kell ide-oda kapcsolgatnia közöttük.

Az összességében eléggé hagyományos játékmenet mellett a készítők igyekeztek a sztorit kicsit kidomborítani, így sok lesz az átvezető — meglátjuk, hogy egy unott mozdulattal rátenyerelünk-e az escape gombra ezeknél, vagy meglessük-e őket.

Meglátjuk, mi sül még ki ebből a játékból, mindenesetre az FPS-rajongók minden bizonnyal ellesznek vele, sőt, a demója a napokban jelent meg, úgyhogy ki is próbálható!