• A SEGA felvásárolta a Two Point Studios-t
  • Máris egy új címen dolgozik a csapat
  • Two Point Hospital teszt

A Two Point Hospital fejlesztője a játék kiadása körüli együttműködés után most már hivatalosan is a SEGA holdudvarához tartozik, ezzel a kiadó stratégiai és/vagy menedzsment játékokat fejlesztő diviziója igen méretesre duzzadt. Tekintve, hogy a SEGA komolyabb hangsúlyt fektetne a jövőben a PC-s piacra, nem meglepő a felvásárlás, már alig várjuk, mi sül ki belőle.

A Creative Assembly (Total War, Alien: Isolation), a Relic Entertainment (Dawn of War, Companiy of Heroes) és az Amplitude Studios (Endless Space, Endless Legend), HARDlight (Football Manager) fejlesztői mellett igen illusztris klub tagja lett a Two Point Studios, mely máris egy új projekthez keres embereket.

“Mérföldkőnek számító lépés ez a Two Point Studios számára és nagyon izgatottak vagyunk, hogy a SEGA családhoz tartozhatunk. Már alig várjuk, hogy végrehajthassuk tervünk következő fázisát és továbbfejlesszük Two point megyét. Rendkívül izgalmas időszak ez a Two Point számára, melyet nem érhettünk volna el kicsi, de tehetséges csapatunk kemény és elkötelezett munkája, valamint az elkötelezett rajongók támogatása és ötletei nélkül” - mondta el Mark Webley, a stúdió társalapítója.

two-point-hospital-facility.jpg