• A szatirikus Detective Pikachu slusszpoénja, hogy a címszereplő beszólásait csak a nyomzó főhős fiú érti
  • Pikachut Ryan Reynolds szinkronizálja
  • Brutális, CGI-t nélkülöző zs-kategóriás filmet készített a Spirits és a Grindsploitation című trash-horrorok rendezője

Egyszerre érkezett meg tegnap a ZS-kategória kultikus rendezője, Todd Sheets új mozijának, ill. egy előszereplős Detective Pikachu-filmnek az előzetese. Utóbbi a trailer tanúsága alapján inkább tűnik egy trash elemekből építkező kultúrkritikus szatírának, bár ezt csak a május 9-i premier után állapíthatjuk meg biztosan. A címszereplőt egyébként, akinek a beszólásait csak a film nyomozó főhőse érti, a Deadpool és a Több mint testőr színészcsillaga, Ryan Reynolds szinkronizálta.

26e287045be5edd64c90becd1d33e86f.png

A Spirits és a Grindsplotation című trash-horrorok direktora azonban egyáltalán nem viccel. Sheets új filmjében sem változtatott stílusán, jelentsen ez a közönségre nézve bármit is. Bevallása szerint alkotásával az Evil Dead, a Hullajó, A texasi láncfűrészes mészárlás és a Fulci-életmű kíván tisztelegni (a cím viszont a Sharknadora hajaz). Arra pedig külön büszke, hogy tizenötezer dolláros (kb. négymillió forint) közösségi finanszírozású művében nem használt CGI-t.