Sokat vártunk a Skyrim új javítására, és meg kell hagyni, a program rengeteg bugja miatt jó okunk volt rá, hogy türelmetlenek legyünk. Nos, a patch jött, de... a tegnapelőtti premier óta kiderült, hogy többet árt, mint használ.

The Elder Scrolls V: Skyrim JátékképekThe Elder Scrolls V: Skyrim JátékképekThe Elder Scrolls V: Skyrim Játékképek

Először is, a sárkányok sokaknál visszafelé repülnek a folt telepítése után -- ezt tessék szó szerint venni, azaz a dögök a farkukkal előre döcögnek az égen. Aztán, az eddig meglehetősen ritka, befagyó sárkányok bugja most végképp elburjánzott: nem egyszer előfordul, hogy a gyíkok csak repkednek vagy állnak egy helyben és nem támadnak meg minket. Ironikus, lévén ennek épp hogy teljes eltörlését ígérte a Bethesda.

Ez viszont még semmi: sajnos a varázslatokkal szembeni ellenállást fokozó bájitalok sem érnek már sokat, lévén hiába pakolunk magunkra egy rakás mágikus védelmet, a javításnak "hála" nem fog történni semmi, azaz a HP-nk ugyanolyan ütemben csökken, mintha nem védekeztünk volna.

A fejlesztők javaslata, hogy a beígért, újabb patch kiadásáig csak akkor tegyük fel a régit, ha nagyon muszáj (megjegyzés: a scriptbugokon nem segített semmit), noha tény, hogy ez esetben nem mehetünk online a Steammel.

Ti tapasztaltatok furcsa anomáliákat a patch miatt?