Idén már nem jelenik meg a Nioh, viszont azt megtudtuk, hogy a Sony fogja kiadni az öreg kontinensen és Észak-Amerikában is. A fehér hajú szamuráj 2017 elején fog nekiindulni, hogy leszámoljon ellenfeleivel az Edo időszak hajnalán, miközben jó néhány természetfeletti ellenféllel is meg kell küzdenie. Az élmény nagyon intenzív lesz az ígéretek szerint, így a Team Ninja egy rakás beállítási lehetőséget épített be a játékba, azokat külön a PS4 és a PS4 Pro képességeihez igazítva.

A sima PS4 "Movie Mode" beállításban a felbontás fog dominálni, míg a frame-rate le lesz szögelve 30 FPS-re. Az "Action Mode" pont az ellenkezőjét fogja kínálni, stabil 60 FPS-t, viszont a felbontás nem lesz olyan jó. Végül pedig lesz a "Movie Mode"-nak még egy változata, ami magas felbontást fog garantálni, és azt, hogy a frame-rate 30 FPS fölé mászhat.

A PS4 Pro HD és 4K felbontásban képes a "Movie" és "Action Mode"-ot adni, A HD Full HD felbontást kínál stabil 30 és stabil 60 FPS-el, míg a 4K ugyanezt 3840x2160-as felbontásban.

Nektek mi a véleményetek a Team Ninja megoldásáról?