A Rocksteady 2009-ben a Batman: Arkham Asylummal és a 2011-es Arkham City-vel bebizonyította, hogy igenis lehet kiváló, sőt zseniális szuperhős játékot készíteni. Bár az utolsó Batman játékok minőség egy picit gyengébb volt, a Marvel's Spider-Man leleplezése óta mindenki azon tűnődik, hogy az Insomniac alkotása vajon eléri/átlépi-e a Rockteady által felállított standardokat. Ezzel a Sipder-Mant fejlesztő csapat is tisztában van. 

Bryan Intihar kreatív direktor kijelentette, hogy az Insomniac-nál mindenki nagyon szereti a Batman játékokat, és saját maguk is szeretnék elérni azt, hogy Póki legújabb kalandját egy lapon említsék a mára kultjátékká vált Arkham Asylummal és City-vel.

Erre pedig minden esélye megvan, hiszen az eddigi anyagokból az látszik, hogy az újgenerációs Pókember cím egy lenyűgöző, minden ízében vérbeli pókkaland lelsz, amiben a harc ugyanolyan kiváló lesz, mint New York felhőkarcolói között történő hálólengés. Ha mindehhez egy jól megírt történetet is kap az egy hónap múlva megjelenő játék, nagy baj már nem lehet.

pokember-2018-ps4.jpg