Május 4-e a Star Wars napja, szóval nem csoda, hogy ezt most alaposan meglovagolják, hiszen a Csillagok háborúja jelenség újra erőre kapott, hála Disney-Lucasfilm párosának. Az EA sem marad ki a buliból, a Star Wars: Battlefrontban több dolog is vár ránk az Erő napján.

Először is, a PC-sek az Originen keresztül négy óra erejéig ingyenesen játszhatnak majd vele – de csak az alapjáték lesz kipróbálható, a DLC-khez nem kapunk hozzáférést. Aztán, ha megvan a játék, akkor május 4-én az első belépés után 4444 kredit kerül jóváírásra a profilban. És mindezek mellett még egy új Hutt Contract is érkezik.

A Star Wars: The Old Republic sem marad ki a mókából, itt az új kiegészítő, a Knight of the Fallen Empire lesz ingyenesen kipróbálható, és ez egészen május 30-ig így is marad. Sőt, ha még május 4-e előtt bejelentkeztek, egy minipet szintén a tiétek lehet. Nem elég? Nos, május 3-tól 10-ig minden jutalomból duplán jár, vagyis dupla XP, dupla PvP dicséret és így tovább.

Végezetül a Star Wars: Galaxy of Heroesban 25%-os árengedmény lesz a kristályokra a nagy napon, illetve április 30-tól május 5-ig itt is duplán számolják el a jutalmakat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!