• A Steam teljesítmények tartalmazzák a harcosok nevének rövidítéseit
 • Pár kivétellel mindre következtethetünk ez alapján

A Mortal Kombat 11 szokás szerint brutálisnak ígérkezik, pár harcosára már eddig is fény derült az eddig kiadott videókból és a twitterről. De ha minden igaz, akkor csak pár megoldatlan talány marad, ugyanis a Steam Achievementek neveinek alapján bizony könnyedén következtethetünk a teljes listára, ha nem hiszitek, járjatok utána a SteamDB-n.

Ahogy a legutóbbi felvonásban, úgy a mostaniban is minden karakter két kivégzésének végrehajtásáért jár egy virtuális vállveregetés, ezeknek a végén pedig három karakter utal arra, hogy kivel is kell ügyeskednünk. Ezek alapján (bár csak spekulációnak minősül, így nem száz százalék) a lista a következőképpen fest:

 1. BAR - Baraka
 2. CAS - Cassie Cage
 3. CET - ?
 4. DVO - D’Vorah
 5. ERR - Erron Black
 6. FRO - Frost
 7. JAC - Jacqui Briggs
 8. JAD - Jade
 9. KAB - Kabal
 10. KAN - Kano
 11. KOL - ?
 12. KOT - Kotal Kahn
 13. KUN - Kung Lao
 14. LIU - Liu Kang
 15. RAI - Raiden
 16. SCO - Scorpion
 17. SKA - Skarlet
 18. SON - Sonya Blade
 19. SUB - Sub Zero
 20. TER - ? - Nimbus Terrafaux (?)

Az olyan nevek alapján, mint Frost, már szinte biztos, hogy folytatódik a fiatal harcosok behozása, és két olyan nevünk van, melyet egyetlen karakterre sem tudunk ráhúzni - na rájuk igazán kíváncsiak vagyunk. Az utolsóként szereplő Nimbus Terrafauxról ha nem hallottál, akkor nem csoda, ugyanis csak egy áprilisi tréfa volt - így akárki lehet.