• A Steam teljesítmények tartalmazzák a harcosok nevének rövidítéseit
  • Pár kivétellel mindre következtethetünk ez alapján

A Mortal Kombat 11 szokás szerint brutálisnak ígérkezik, pár harcosára már eddig is fény derült az eddig kiadott videókból és a twitterről. De ha minden igaz, akkor csak pár megoldatlan talány marad, ugyanis a Steam Achievementek neveinek alapján bizony könnyedén következtethetünk a teljes listára, ha nem hiszitek, járjatok utána a SteamDB-n.

Ahogy a legutóbbi felvonásban, úgy a mostaniban is minden karakter két kivégzésének végrehajtásáért jár egy virtuális vállveregetés, ezeknek a végén pedig három karakter utal arra, hogy kivel is kell ügyeskednünk. Ezek alapján (bár csak spekulációnak minősül, így nem száz százalék) a lista a következőképpen fest:

  1. BAR - Baraka
  2. CAS - Cassie Cage
  3. CET - ?
  4. DVO - D’Vorah
  5. ERR - Erron Black
  6. FRO - Frost
  7. JAC - Jacqui Briggs
  8. JAD - Jade
  9. KAB - Kabal
  10. KAN - Kano
  11. KOL - ?
  12. KOT - Kotal Kahn
  13. KUN - Kung Lao
  14. LIU - Liu Kang
  15. RAI - Raiden
  16. SCO - Scorpion
  17. SKA - Skarlet
  18. SON - Sonya Blade
  19. SUB - Sub Zero
  20. TER - ? - Nimbus Terrafaux (?)

Az olyan nevek alapján, mint Frost, már szinte biztos, hogy folytatódik a fiatal harcosok behozása, és két olyan nevünk van, melyet egyetlen karakterre sem tudunk ráhúzni - na rájuk igazán kíváncsiak vagyunk. Az utolsóként szereplő Nimbus Terrafauxról ha nem hallottál, akkor nem csoda, ugyanis csak egy áprilisi tréfa volt - így akárki lehet.