• Élő adásban mutatták be az alkotók a Mortal Kombat 11 játékmenetét
  • A klasszikus karakterek közül többek közt feltűnt Scorpion, Sub-Zero, Sonya és Baraka is
  • Valamint láthattunk félbevágott karaktereket és letépett arcokat is

Végre láthattuk mozgás közben is a Mortal Kombat 11-t. Bár a játék atyja egy ideje már szivárogtatta az információkat Twitteren, hiszen ő osztotta meg velünk például a borítót is múlthéten, most azért ennél többet is megtudhattunk a játékról.

mortal-kombat-11-005.jpg

Az élő közvetítés során a fejlesztők élő meccsekkel álltak elő, a trailerekben pedig olyan klasszikus karakterek kerültek elő, mint Scorpion, Sonya, Sub-Zero, Raiden vagy épp Baraka. Azt már a videó elejétől sejteni lehet, hogy ez bizony egy igen brutális rész lesz, és az alkotók nem is hazudtolták meg önmagukat. Vannak itt megfagyó gerincoszlopok, röntgenfelvételen törő csontok, és felrobbantott, átszúrt vagy épp felgyújtott karakterek tucatszám.

Ha pedig ez önmagában nem lenne elég, a készítők egy külön trailert szenteltek a sorozat hírhedt kivégzéseinek, amik között most is szerepel nem egy elborult megoldás. Baraka például szó szerint letépi az ellenfél arcát, Sonya pedig helikopterrel darálhatja be a neki nem tetsző alakokat. De ezen kívül megfigyelhetünk még a lefejezés nem egy variációját is, Scorpion pedig a láncai segítségével tépi ketté áldozatait.

Érkezett továbbá egy sztori trailer is, ami a játék prológusaként szolgál. Ebben Shinrok és Raiden beszélgetnek nem épp barátságosan, végül pedig a viharisten le is vágja ellenfele fejét, hogy biztos megtanulja, hol a helye. A játékban továbbá minden korábbinál alaposabban testre szabhatjuk majd karaktereinket, ezen kívül pedig lehetőségünk lesz az egyes harcosok fegyvereinek a fejlesztésére is.

A Mortal Kombat 11 április 23-án érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.