A szivárgásokkal mindig óvatos kell lenni, mert nem tudhatjuk, mennyire hitelesek. Ez igaz arra a listára is, ami nemrégiben jelent meg a neten, és amin a Mortal Kombat 11 részletesen testre szabható karakterei szerepelnek, ráadásul nem is akárkik: Sub-Zero, Raiden, Liu Kang, Kitana, Jade, Rain, Sonya, Johnny Cage, Noob Saibot, Smoke, Cyrax, Sindel, Reptile, Goro, Shang Tsung, Kung Lao, Fujin, Bo' Rai Cho, Frost, Kenshi, Daegon, Kotal Kahn, Erron Black, Cassie Cage, Jacqui Briggs, Takeda és Kung Jin.

Illetve ismert még Dark Raiden, Scorpion, Shao Kahn és egy új harcos nő, őket viszont már meg is erősítették, szóval biztos benne lesznek a Mortal Kombat 11-ben. Na és a fentiek? Nos, a játék atyja, Ed Boon nem tagadja és nem is cáfolja a névsort, csupán annyit mondott, hogy „amikor meglátod a valódi listát, vedd elő ezt, és meglátjuk, mit szólsz majd”.

Ez vagy azt jelenti, hogy a fent említett szereplők és a valóság között nincs sok átfedés, vagy azt, hogy ennél még impozánsabb névsorral kerülünk majd szembe, amikor bejelentik, hogy kik térnek vissza a következő Mortal Kombatben.