• Két hetet csúszik a Tenet premierje
  • A Mátrix 4 átkerült 2022-re
  • A Wonder Woman 1984 október elején érkezik
  • A Godzilla vs. Kong csak 2021-ben kerül a mozikba

Nem túlzás azt állítani, hogy lélegzetvisszafojtva figyelte a filmvilág, mit lép a Warner a Tenet kapcsán, Christopher Nolan új filmje lenne ugyanis jelen állás szerint az első nagy nyári blockbuster, amely visszahozhatja az életet a mozikba. Nos, hiába tűnt úgy, hogy a Warner tartja magát az eredeti tervhez (részben Nolan kérésére is), a Tenet (melynek második előzetese már szinkronosan is nézhető) végül nem úszta meg, ám a jó hír az, hogy csak kisebb csúszásról van szó: a premier a tervezettnél két héttel később, július 31-én lesz.

Öröm az ürömben, hogy az Eredet tizedik évfordulója alkalmából a Warner rövid időre újból a mozikba küldi a filmet a Tenet eredeti időpontjában, július 17-én.

a-tenet-a-matrix-4-a-wonder-woman-1984-es-a-godzilla-vs-kong-premierje-is-csuszik.jpg

Három másik nagy Warner-projekt is később érkezik a vártnál. A Wonder Woman 1984 premierjét másodjára is eltolták, ezúttal augusztus 14-ről október 2-re, míg a Godzilla vs. Kong november 20. helyett csak jövőre, május 21-én fog a mozikba kerülni.

Az említett májusi időpont eredetileg a Mátrix 4-é lett volna, de ez is később érkezik, méghozzá majdnem egy évvel: 2022. április 1-re tették át a bemutató dátumát, és ez sajnos nem áprilisi tréfa.