• A Tesla elektromos autói képesek futtatni a Cupheadet
  • A hivatalos verzió valamikor a nyáron érkezik
  • Csak a játék első szakasza lesz benne játszható

Az autókban található fedélzeti számítógépek is egyre fejlettebbé válnak az idő múlásával, a Tesla pedig most egészen meglepő módon prezentálta mindezt, a gyártó vezérigazgatója, Elon Musk ugyanis a Ride the Lightning podcast legutóbbi adásában elárulta, hogy a Model 3, Model S és Model X típusok már képesek a Cuphead futtatására.

a-tesla-autoira-is-megjelenik-a-cuphead.jpg

Musktól már korábban is lehetett hallani arról, hogy dolgoznak a Unity motor portolásán, most pedig egy ezen futó játékot is sikerült átültetni a híres-hirhedt 2017-es run-and-gun játék képében.

A Studio MDHR és a Tesla valamikor a nyár folyamán szeretné megjelentetni a hivatalos verziót, amely - a limitált tárhely miatt - csak a játék első szakaszát (Inkwell Isle One) fogja tartalmazni. Emellett egy USB-s kontrollerre is szükség lesz hozzá, az érintőképernyő segítségével nem lehet majd ugyanis irányítani.

Mondanánk, hogy remélhetőleg senki sem vezetés közben fogja próbálgatni a brutális nehézségéről (is) ismert Cupheadet, de a Tesla játékai szerencsére csak "parkoló" módban érhetőek el.