A nemrég bejelentett The Witcher 3-ról még nem tudunk sokat azon felül, hogy nagyobb, szebb és durvább lesz, mint elődei -- a fejlesztők azonban arra gyúrnak, hogy mind eladások terén, mind pedig minőségben felülmúlják az olyan mega-franchise-okat, mint a Dragon Age vagy a The Elder Scrolls.

A GameInformernek Michal Nowakowski üzletfejlesztési menedzser úgy nyilatkozott az itt látható (be nem illeszthető) videointerjúban (mely a már általunk is bemutatott anyag egy nemrég kiadott, eddig be nem mutatott része), hogy bár ők is tudják, hogy van még mit tanulniuk a Bethesdától vagy a BioWare-től, ugyanolyan, vagy akár jobb játékot szeretnének készíteni, mint a Dragon Age és a Skyrim voltak. Mivel pedig  The Witcher 3-at egy szélesebb közönség számára is elérhetővé teszik, remélik, hogy az eladások is elérik a nagyok szintjét, hisz az első két rész még nem tudott olyan nagy teret hódítani, mint a tengerentúlról származó szériák.

Hogy a CD Projekt RED-nek mennyi pénze és háttere van egy ilyen grandiózus tervhez, nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy a játék technikilag döbbenetesnek tűnik: a csapat új motorja nemcsak a jövő PC-it, de a következő generációs konzolokat is támogatja. Kár, hogy a megjelenésre még nagyon sokat kell várnunk.

A The Witcher 3 jobb lesz a Dragon Age-nél és a Skyrimnál