• Jön a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated
  • Ez a 2003-ban megjelent játék újrahangszerelt verziója lesz

A THQ Nordic ugyan kint lesz az E3 előtt, a hype-vonat azonban már most útnak indult, hiszen tegnap bejelentették, hogy június 5-én, 6-án és 7-én egy-egy új játékot láthatunk majd a felhozatalukból. A korábbi pletykák alapján többek között egy Darksiders-spinoff és egy új Red Faction is benne volt a kalapban, ám az első bejelentés ezeknél egy "kicsit" kisebb kaliberűre sikeredett. Íme a szép hosszú című SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated.

Az alcím meglehetősen árulkodó, de azért a rend kedvéért leírjuk, hogy valójában nem egy új játékról, hanem a 2003-as SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom újrahangszerelt verziójáról van szó, amely annak idején PS2-re, Xboxra és Gamecube-ra jelent meg (illetve voltak teljesen különálló PC-s és GBA-s verziók is). Most PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Switch-re fog megjelenni a gyűjtögetős akció-kaland felújított változata, méghozzá a Purple Lamp Studios fejlesztésében - hogy mikor, azt még nem tudni.

Meg kell hagyni, ennél picit komolyabb leleplezésben reménykedtünk, ugyanakkor meg kell hagyni, hogy az évek folyamán a Battle for Bikini Bottom fura mód egy kisebb kultcímmé nőtte ki magát, így sokan örülnek a bejelentésnek. Várjuk a holnapi adagot!

a-thq-kicsit-tultolta-a-hype-vonatot-jon-a-spongebob-rehydrated.jpg