A Respawn Entertainment első játéka, a Titanfall csak és kizárólag Xbox One, Xbox 360 és PC platformra fog megjelenni márciusban, s a későbbieken sem lesz belőle PS4-es vagy PS3-as átirat, egyszóval a játék Microsoft-exkluzív termék -- ez Blake Jorgensen mondta az EA-től a befektetőknek tartott konferencián.

Azt persze már eddig is tudtuk, hogy a Titanfall csak ezekre a platformokra fog megjelenni, de szinte mindenki úgy vette, hogy ideiglenes exkluzivitásról van szó. Nos, tévedtük, de az nincs kizárva, hogy a második rész már tényleg multiplatform legyen.

A stúdió társalapítója, Vince Zampella Twitteren azt írta, hogy később fognak PS4-es játékot készíteni, illetve elmondta azt is, hogy csak mostanában alakult így a dolog, eddig ugyanis ők is úgy tudták, hogy csak a megjelenés idejére vállaltak exkluzivitást. 

A bejelentés megfogalmazása persze trükkös, hiszen a Titanfallt kizárja, de egy év játéka kiadást, vagy egy második részt már nem, így a PlayStation-vásárlóknak még nem kell zsebkendőbe sírniuk a bánatukat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!