A szakmának augusztus 5-én, a nagyközönségnek 6-án nyitja meg kapuit Kölnben az idei Gamescom, így egyre több kiadó mutatja be, mire is számíthanak az oda látogatók. Nos, a Ubisoft standjánál biztos, hogy nagy lesz a tömeg.

A kiadó ugyanis nemcsak a nagy címeket hozza el a show-ra, de, most először az összesbe bele is lehet kóstolni. A kiadó történetének legnagyobb installációját kapja az Assassin's Creed Syndicate, ahol Evie bőrébe bújva dúlhatjuk fel a viktoriánus Londont. Vívhatunk 4v4 csatákat a For Honorban, túszokat menthetünk a Rainbow Six: Siege-ben, és végre kezünk közé kaphatjuk a Tom Clancy’s The Divisiont is. Ezen felül az Anno 2205, a Might and Magic Heroes VII és a Trackmania Turbo is játszható lesz. 

Nagy mókának ígérkezik a Rabbids Virtual Reality Ride, amely VR-sisakkal és a hozzá kapcsolt, mozgó üléssel kínál teljes beleélést az őrült nyulak kalandjaiba, a versenyszeretők a The Crew Wild Run volánja mögé pattanhatnak, aki pedig intenzívebb mozgásra vágyik, az rophatja a színpadon a Just Dance 2016 dallamaira, a legjobbak pedig megmérettethetik magukat a Just Dance World Cup élő selejtezőjén, és akár bejuthatnak az októberi, párizsi nagydöntőre is.

Augusztus nyolcadikán, délután 4 és este 7 között kerül megrendezésre a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Showmatch az ESL standján, amelyben a világ legjobb RS6 játékosai mutatják be tudásukat 5v5 meccseken PC-n -- az összecsapásokat a Twitch.tv/Ubisoft csatornán lehet nyomon követni. És lesz persze cosplay verseny is, nyilván egy halom asszasszinnal. Végezetül pedig egy kis kedvcsináló mindehhez, íme: