Számos új kozmetikai elem és a vadiúj, limitált ideig elérhető Champions 2022 fegyverkinézetek is érkeznek az augusztus 23-án debütáló Battle Pass keretében, amellyel útjára indul a VALORANT 5. epizódjának második fejezete.

Veled együtt fejlődik a fegyvered

A limitált ideig elérhető Champions 2022 kinézet nem egy átlagos skin: ez tényleg azoknak a bajnokoknak készült, akik szeretnék megmutatni a barátaiknak és a világnak, hogy ők a játék legjobbjai. A szériának két új eleme van, a Champions 2022 Butterfly Knife (Melee) és a Champions 2022 Phantom, és mindkettő progresszív vizuális effekteket tartalmaz, amelyek 5 kiiktatásonként továbbfejlődnek, 25 kiiktatásnál elérve a legmagasabb szintet. Ha valaki eléri a bűvös 25 kiiktatást a meccsen és ő lesz a csapata legjobbja, akkor a Butterfly Knife különleges Easter Egg animációját is megcsodálhatja. 

A szeptember 21-ig elérhető Champions 2022 csomagból - amely egy a fegyverskineken túl egy Gun Buddyt, Player Cardot és Sprayt is tartalmaz, és az ára 6265 VALORANT Point - származó bevétel 50%-a VALORANT Champions Touron résztvevő csapatok kapják majd meg. Mivel limitált ideig elérhető kinézetekről van szó, a Champions 2022 csomag tartalma később semmilyen formában nem lesz elérhető.

 

(Az új, limitált kiadású Champions 2022 Butterfly Knife így néz ki 25 kiiktatás után)

 

Mítoszok és legendák övezik az új Battle Passt

Az új fejezettel érkező Battle Pass az első, amelyet a fejlesztők kifejezetten egy központi téma köré építettek fel, ez a “mítoszok és legendák”. A producer, Laura Baltzer elmondása szerin a hamarosan érkező VALORANT Champions Tour kapcsán mindenki arra vár, hogy kik lesznek a játék új hősei, és a kinézetekkel azt az élményt akarják a hétköznapi játékosoknak átadni, miközben a ranglétrán másznak felfelé, amit a profik éreznek a színpadon.

A Battle Pass ezúttal is 1000 VP-be kerül, és olyan kinézeteket tartalmaz, mint az Obsidiana, az Immortalized, vagy a Latin-Amerika által inspirált Piedra del Sol. A Battle Passban elérhető fegyverskineken túl természetesen számos Spray, Gun Buddy és Player Card is vár a játékosokra.

(A Dél-Amerika ihlette Piedra del Sol Phantom)