• A Warcraft videojáték adaptációja hamarosan lemezes formában is kapható lesz.
  • A játékosok a szerencséjére nem csak a filmet rejtő korong lapul majd a dobozban.
  • A Blu-ray és DVD kiadás tartalmazza majd a World of Warcraft-ot a Warlords of Draenor kiegészítőig bezárólag. De ez még nem minden…

A Warcraft film, bár nem lett tökéletes, azért így is tiszteletreméltó az eredeti alapanyaghoz való rendkívüli hűsége miatt. A megszabdalt játékidővel rendelkező, emiatt az újoncoknak túlságosan is túlpörgetett tempóval bíró alkotás viszont nem aratott a világ minden táján osztatlan sikert, ahogy a rajongói lelkesedéssel telt rendező sem elégedett vele teljes mértékben. Ez a mozik kasszáinál hagyott összegeken is meglátszik, így részben a film Blu-ray és DVD változatainak sikerén múlik a film pénzügyi sikere.

Ezt valószínűleg a Legendary Picturesnél és Blizzardnál is érzik, így igyekeznek minden rajongót a film lemezes kiadásinak beszerzésére buzdítani. A film mellé a vásárlók egy kulcsot kapnak a máig népszerű Wolrd of Warcrafthoz, mely a frissen kiadott Legion bővítményen kívül minden kiegészítőt tartalmaz. Ráadásul, hogy az új játékosok előfizetés hiányában ne csak a Battle.net könyvtárukban nézegethessék az új szerzeményüket, ezért ingyen 30 napnyi játékidőt is kapnak mellé.

A nyálcsorgatást elindító extrák sora itt még nem ért véget: Hearthstone kártyajáték felhasználói is gazdagodnak valamivel. A filmekben is kulcsszerepet játszó szereplők közül kettőt is megkapnak kártya formájában; egyikük Azeroth őrzője, Medivh, a másik pedig Fel mágia mestere: Gul’dan.

A film Blu-ray és DVD kiadásainak megjelenése hazánkban is hamarosan várható.