• A Killing Floor 2 fejlesztésébe jövőre a Saber Interactive is besegít
  • A hivatalos közlemény szerint ennek hála tartani tudják majd a frissítések magas minőségét
  • A Saber Interactive-ról legutóbb a World War Z kapcsán hallhattunk

Az idei év egyik nagy meglepetése alighanem a World War Z játékadaptációja volt sokaknak. Egyrészt a filmekből készült címek sosem voltak túl erősek, másrészt a fejlesztés is igencsak elhúzódott, de a Saber Interactive szerencsére a baljós előjelek ellenére is egy teljesen korrekt és élvezhető zombis játékot rakott le az asztalra, mely végül a kritikusoknál és a kasszáknál is egyaránt remekül teljesített.

killing-floor-world-war-z-01.jpg

A fejlesztők azóta is folyamatosan szállítják a frissítéseket az alkotásukhoz, jövőre azonban már egy másik projektbe is besegítenek majd: a Killing Floor 2 mögött álló Tripwire nemrég ugyanis hivatalos közleményben jelezte, hogy 2020-tól kezdve a Saber Interactive-val közösen fejlesztik a játékot. A közlemény szövege szerint az elmúlt években nagy erőkkel keresték a feladatra leginkább megfelelő stúdiót, és végül a World War Z fejlesztőinél kötöttek ki, akik meglátásuk szerint tehetségesek, kreatívak és értik is, hogy mitől lesz egyedi és szórakoztató a Killing Floor 2.

A közlemény továbbá kitért arra is, hogy a kibővült fejlesztőcsapatnak hála a játékhoz érkező frissítések a jövőben még magasabb színvonalat képviselnek majd, mint eddig, szóval nagyon úgy néz ki, hogy a Killing Floor 2 rajongói egy igen tartalmas év elé néznek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!