• Új ingyenes frissítést kapott a Killing Floor 2
  • Az új pálya a Krampusz barlangjába kalauzol el minket
  • Kapunk továbbá két új fegyvert és exkluzív jutalmakat is
  • Az esemény január 9-ig tart
  • Ráadásul ezen a hétvégén a játék ingyenesen kipróbálható és akciósan beszerezhető

A Haloween-i móka után új szezonális eseménnyel bővült a Tripwire Interactive kooperatív lövöldéje, a Killing Floor 2. A szigorúan a közelgő ünnepek szellemében összeállított csomag egy új pályát, két új fegyvert és sok más egyéb apróságot tartogat a játékosok számára, és a fejlesztők szerint a most bekerült főellenfél, a Krampusz maga, maradni fog az esemény után is, csak épp más néven.

Az igencsak beszédes nevű Krampus lair pálya a Krampusz barlangjába kalauzol majd el minket, ahol szembenézhetünk annak manókból, hóemberekből és egyéb groteszk szörnyekből összeállított hadseregével. Hogy mindez könnyebben menjen, két új fegyvert is kapunk. A Freeze Thrower lényegében a lángszóró inverze, mely megfagyasztja az ellenfeleinket, míg az UMP SMG akkor jöhet jól, ha egy nagyobb szörnyhordával kerülünk szembe. Az esemény a tegnapi nap elindult, és egészen január 9-ig tart majd.

Ráadásul, ha ez nem lenne elég, a fejlesztők még egy ingyenes hétvégével is kedveskedtek nekünk, mely egészen december 18-ig tart majd. Ráadásul, ha a próba alatt megtetszett a játék, fél áron veheted meg, hála az 50%-os leárazásnak.   

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!