A golyó egy APC-ből gördül elő, atmoszféra processzorok között pattog, és egy alien királynő szájában végzi. Gyűlnek a xenomorfok a karok körül, közben Ellen Ripley derekasan küzd az életéért. Vagy éppen ugyanezt csinálja a lánya, Amanda Ripley a Sevastopol fedélzetén. De ha valami még idegenebbre vágysz, akkor örülhetsz, mert a predatorok sem maradtak otthon csuklópengét fényezni.

Az Aliens vs. Pinball három táblát kínál fel. Az egyik az 1986-os klasszikus filmre, az Aliensre épül, a második a Creative Assembly nagysikerű játékára, az Alien: Isolationra, míg a harmadik Paul W. S. Anderson filmjére, az AVP: Alien vs. Predatorra.

A táblákon az ikonikus szereplőket (mindkét Ripley, a klasszikus predator és alien, a királynő) a már mindenkiben rögzült jellegzetes hangok fogják kísérni, és persze minden tábla tele lesz a jól ismert űreszközökkel, mint az APC, az automata őrfegyver, vagy éppen az idegenek fészke.

A Pinball FX 2-höz érkező Aliens vs. Pinball április 26-án válik elérhetővé Steamen, a PSN-en, az XBL-en, Windows 10-en, Androidon, iOS-en és az Amazonon.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!