Szeptember 2-án jelenik meg a Eugen System klasszikus RTS-e, az Act of War szellemi örököse, az Act of Aggression, így itt az ideje megismerkedni az arzenállal.

Sőt, egyenesen a legfőbb csapásmérő eszközökkel, a játék szuperfegyvereivel, melyek igazi vízválasztót jelentenek majd a végjátékban. Az Egyesült Államok a DEFCON 1 alatt szólíthatja hadba az LGM-118 Peacekeeper interkontinentális ballisztikus rakétákat, védekezésre pedig a jó öreg MIM-104 Patriot föld-levegő rakétarendszer (SAM) szolgál. A Chimera megoldása az Omega Blitzer, egy nagy hatótávolságú sorozatlövő railgun, védőegységük az Antey fantázianevű mobil ellenrakéta. A harmadik frakció, a Cartel szuperfegyverzete egyelőre meglepetés, de nem sokáig, a Eugene System ugyanis a GamesCom 2015 alatt fogja leleplezni.

Aki pedig mindezt élesben is szeretné látni, az már most megteheti, hiszen az Act of Aggression előrendelhető a Steamen, és a vásárlók nemcsak 15% kedvezményt kapnak, hanem azonnal belevethetik magukat a játékba, úgy a multi, mint a skirmish játékmódokba, a jenkik és a Chimera oldalán egyaránt, sőt ahogy a Cartelről lehull a lepel Kölnben, a játékban is bevethetővé válik az ipari-katonai szindikátus.

Alant a szuperfegyveres trailer, amely nekem simán visszaidézte a klasszikus C&C-s időket, amikor boldogult munkahelyemen telefonon irányítottam rá a szövetséges bajtársam nukleáris csapását az ellenfélre...