• Novemberben hatalmas frissítést kap az Age of Empires 2: Definitive Edition
  • Benne több praktikus változással és az elérhető civilizációk balanszolásával
  • Valamint egy (nem vicc) battle royale móddal

2020. november 14-én ünnepli egyéves születésnapját a Age of Empires 2: Definitive Edition, a fejlesztők pedig egy igen combos frissítéssel készültek a jeles eseményre. Az egyszerűen csak novemberi frissítésként emlegetett update a tervek szerint jövő hónapban landol majd, és egy sor izgalmas újdonságot hoz magával.

Érkezik például a Quick Play menüpont, aminek hála gyorsan és kényelmesen tudunk magunknak meccset keresni, illetve a felhasználói felület is jelentősen átalakul, a főmenütől kezdve a Party Invite opciókon át egészen a civilizációk kiválasztásáig. De a fejlesztők természetesen a játékmenetről sem feledkeztek meg, így a frissítéssel szinkronban érkezik egy sor buff és nerf is, melyek a civilizációk erőviszonyait hivatottak kiegyensúlyozni egy kicsit.

Végezetül pedig hiba lenne szó nélkül elmenni a frissítés legnagyobb (és egyben legrendhagyóbb) újítása, a battle royale mód mellett. A fejlesztők szerint ebben a játékmódban egyszerre nyolcan eshetünk majd egymás torkának, a végén pedig, ahogy a zsáner alapszabályai megkövetelik, csak egyetlen győztes maradhat. Ha pedig érdekel titeket, hogy működik ez a valóságban, október 31-én a saját szemetekkel is megnézhetitek, ekkor rendezik ugyanis az első Age of Empires 2: Definitive Edition battle royale kupát 16 népszerű kommentátor és streamer részvételével.