• A Sony bejelentette a PS Plus 2020 januári kínálatát
  • Négy játékot kapunk

Karácsony miatt a Sony kihagyta a megszokott időpontot a következő januári PS Plus kínálatának bejelentésére, ami azonban késik, az nem múlik. Újév napján végre megtudtuk, hogy mit ad az előfizetőknek a japán cég. Nos, a találgatás ezúttal nem jött be, hiszen sokan a Watch Dogs 2-t, a Firewatch-ot, esetleg a Bioshock Collectiont várták, de a Sony mást akart. 

Az egyik cím a 2016-ban megjelent Uncharted: The Nathan Drake Collection, ami a legendás kincsvadász első három kalandját tartalmazza, kifejezetten a PS4-re tervezve, felújítva, extrákkal ellátva. A csomag jó néhány órányi akciót kínál, ráadásul tökéletes belépőként szolgál az Uncharted világába, szóval ha még nem volt időd megismerni Nathan Drake-et és barátait, akkor itt a remek lehetőség! 

A másik játék pedig a 2014-es Goat Simulator, a Coffee Stain Studios kissé őrült címe, melyben egy kecskét kell irányítani városi környezetben. Utóbbi talán csalódás lehet egyeseknek, de néha szükség van egy kis komolytalanságra, ennek pedig ez a cím tökéletesen megfelel. 

Mindegyik játék január 7-től lesz elérhető, a bejelentő trailer is megérkezett, viszont egyelőre csak német nyelven, a PlayStation német-osztrák-svájci hivatalos YouTube csatornáján. Lehet, hogy valaki korábban nyomott a publikálás gombra? Előfordulhat. Nézzétek meg az ajánlót, aztán mondjátok el, mit gondoltok a kínált játékokról.