A cég marketingosztályának alelnöke, Alan Pritchard a Game Informer stábjának elmondta, hogy az elkövetkezendő hónapokban rengeteg érdekes információ fog napvilágot látni a Gearbox legújabb FPS-ét illetően, ám azt még mindig nem tudni, hogy a játék pontosan mikor fog megjelenni, Pritchard ugyanis megcáfolta azt a korábban felröppent pletykát miszerint 2011 november 11-én kerül boltokba a játék.

Az Aliens: Colonial Marinesről egyébként egyelőre kevés, de annál biztatóbb információ áll a rendelkezésünkre. Ezek szerint egy klausztrofóbiás lövölde készül, melyben a csapatunk összehangolt taktikája vezet majd sikerre, miközben a Csillagközi romboló (Battlestar Galactica) című sorozat két írója által összeállított történet rejtelmeire derítünk fényt, bejárva a kvadrológia több jelentős helyszínét, ebbe beleértve az első filmben feltűnt és minden baj forrását jelentő hajót is.

Érdekesség: Nemrég a Penny Arcade Expón a Gearbox zárt ajtók mögött egy titkos előadást tartott a játékról, amelyről mind ezidáig csak ez a pár, mobiltelefonnal készült kép került a nyilvánosság elé. Nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen új információkat tudtak meg a kiváltságos újságírók.