• Már elérhető az Ancestors Legacy demója
  • A további frissítésekről és az első kiegészítőről is lehullt a lepel

A különleges kiadás után elérhető az Ancestors Legacy ingyenes demója, amivel bárki megtapasztalhatja a kampány izgalmait vásárlás előtt. A játék Steam adatlapjáról letölthető demóban a szláv kampány első küldetésében tehetjük magunkat próbára Mieszko herceg vezetésével, aki a szláv törzsek egyesítésével egy erős keresztény nemzet felépítésén munkálkodik.

Az Ancestors Legacy beígért további ingyenes kampányai közt a második szláv kampány főszereplője a Mieszko dinasztia, azon belül is Mieszko fia, az apja által egyesített szláv törzsek, avagy Lengyelország első királyának története. Ezzel szemben a germán kampány egy teljesen más irányba visz, a Jeruzsálemi Királyságból származó és a balti térségben tevékenykedő kereszteslovagokon, a Német Lovagrenden alapul a történet. A felsorolt ingyenes frissítések után egy teljesen új nemzet fog bemutatkozni az Ancestors Legacy fizetős kiegészítőjeként, de további részleteket később közlünk.

Az Ancestors Legacy egy akciódús új előzetest kapott, mely bemutatja a négy jelenleg elérhető nemzetet, egyedi egységeiket, valamint a játék főbb lehetőségeit. A teljes mértékben in-game jelenetekből összevágott videó tökéletesen bemutatja az Ancestors Legacy hangulatát és brutális ütközeteit.