• Hiányzott az Anthem az EA Playről
  • A Bioware még bízik a játékban

Tegnap lezajlott az EA Play, és bár hasra azért nem vágtuk magunkat a műsortól, voltak jó pillanatai. A Star Wars Jedi: Fallen Order trailer, az új játékmóddal érkező FIFA 20, vagy éppen az Apex Legends biztos megtalálta a közönségét. Az Anthem azonban nem kapta meg még ezt a lehetőséget sem, hogy miért, arról csak találgatni lehet, mindenesetre nem nevezhető túl jó ómennek a játékkal kapcsolatban. Mindenesetre a Bioware még bízik a sikerében és a Cataclysm-ben, melynek egyébként már májusban meg kellett volna jelennie, de az újabb megjelenési dátumról sem tudunk semmit

“Az Anthemnek van jövője - méghjozzá reményeink szerint nagyon fényes jövője. Sokat tanultunk az elmúlt pár hónap alatt. Tényleg jobbá akarjuk tenni és tényleg hiszünk benne, hogy az Anthem egy lenyűgöző játék lehet. Tudjuk, hogy sok tennivalónk van. A közösséggel együtt akarjuk azzá a játékká tenni, amilyennek mindenki akarja.” - mondta el Ben Irving.

Ami különösen ironikus, mert ahogy a Cataclysm kapcsán is állították: kommunikálni akarnak a közösséggel, gyakorlatilag rádiócsendet rendeltek el egész májusra. Most, hogy az EA Play is kimaradt, nem hinném, hogy a beavatatlan, a játék fejlesztését és fórumokat nem követő átlagjátékos ezt a kommunikáció csúcsaként fogja fel.

Akárhogyan is, Ti bíztok még a játék jövőjében?