• Befutott az Apex Legends valentin-napi patch-e
  • Ebben többek között javítottak néhány igen bosszantó hibát
  • Valamint jelezték, hogy hamarosan elérhetővé válik két exkluzív fegyver kinézet a boltba

Az Apex Legends valósággal szárnyal. A Respawn ingyenes battle royale játéka nemrég lépte át a 25 millió játékost, sőt, annyira sikeresnek bizonyult, hogy még a Titanfall 2-t is feltámasztotta PC-n, PS4-n és Xbox-on egyaránt. A fejlesztők azonban nem ülnek a babérjaikon, hanem folyamatosan javítják és foltozzák a játékot, ennek örömére pedig nemrég befutott az 1.03-as patch is.

Talán a legfontosabb, hogy a közelgő Valentin-napra való tekintettel hamarosan exkluzív, limitált ideig elérhető kozmetikai elem is bekerült a boltba. A „Through the Heart” egy Longbow kinézet lesz, a „Love of the Game” pedig egy banner keret Pathfindernek. Mindkét tárgyat február 19-ig vehetjük meg a boltban. Szintén bekerül a játékba a „Live Die Live” fantázianevű banner is, amit akkor kaphatunk meg, ha egy meccsen belül újjáélesztjük valamelyik halott csapattársunkat. Ezt a bannert is február 19-ig szerezhetjük meg.

De javítások is érkeztek a folttal: átalakult többek között az UI, stabilabbá váltak a szerverek, valamint maga a játék is. Elhárítottak egy igen bosszantó hibát, így most már nem fogunk átesni a térképen, valamint immár az elhajított Arc Starokat is ugyanúgy jelzi a játék, mint a gránátokat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ha tetszik a játék, csatlakozzatok Magyarország legnagyobb Apex Legends közösségéhez Facebookon.

apex-legends-hun-logo.jpg