• Még ma megérkezhet az Apex Legends legújabb frissítése
  • Benne a sokak által várt battle pass-szal
  • Az információ az Origin oldaláról szivárgott ki

Az Apex Legends kicsivel több mint egy hónapja jelent meg, sikere pedig azóta is töretlennek bizonyul. A Respawn Entertainment játéka elé már több mint 50 millióan ültek le, és a bannolt csalók száma is több százezernél tart már. Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy hamarosan új lendületet kaphat a játék, méghozzá a régóta várt battle pass megjelenésével.

octane-battle-pass-01.png

Pár órája ugyanis frissült az Origin játékkal foglalkozó aloldala egy új képpel, melyen a szintén már kiszivárgott új hős, Octane, látható, mellette pedig egy rövid szöveg, mely egyrészt üdvözli a Határvidéken az embereket, másrészt pedig a battle pass megvételére bíztatja őket, körülbelül 10 dollár értékű játékbeli valutáért cserébe.

A kép természetesen azóta már eltűnt, de ami egyszer felkerült az internetre, azt elég nehéz eltűntetni onnan, így természetesen ez az információ is futótűzként terjed a különböző fórumokon. Ehhez kapcsolódó érdekesség, hogy pár napja egy magát megnevezni nem kívánó, de a játékhoz igen közelálló forrás is március 12-t jelölte meg, mint a battle pass megjelenési dátumát. Lehet, hogy ezúttal a szivárogtatóknak sikerült fején találniuk a szeget?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!