• A holnapi nap indul az Apex Legends első szezonja
  • Valamint ekkor érkezik a várva várt battle pass is
  • Mely 950 vagy 2800 Apex Coinba kerül majd

Megtörtént végre az, amire az Apex Legends játékosok már a hónap eleje óta vártak: a Respawn munkatársai bejelentették, mikor indul az első szezon és mikor érkezik a battle pass. Ráadásul még várnunk sem kell olyan sokat a nagy eseményre: a Wild Frontier névre keresztelt esemény ugyanis már holnap kezdetét veszi, helyi idő szerint este hatkor.

octane-battle-pass-01.png

A battle pass két kiszerelésben érkezik: a sima kiadás 950 Apex Coinba (nagyjából 10 dollárba, azaz 2800 forintba) kerül majd, míg az úgynevezett battle pass bundle már 2800 Apex Coint kóstál majd. Amennyiben ez utóbbit választjuk, instant megkapjuk a battle pass első 25 szintjét, illetve az ezekkel járó jutalmakat is. Maga a battle pass egyébként nagyon egyszerűen fejleszthető: ha szintet lépünk a játékban, szintet lép a battle pass is, és automatikusan megkapjuk az adott fokozathoz tartozó jutalmakat. Ezeknek a pontos listáját a játék hivatalos oldalán szabadon megtekintheti bárki. Ha pedig mindez nem lenne elég, a battle pass megvásárlásával azonnal hozzájuthatunk egy Lifeline, egy Wraith és egy Mirage kinézethez is.

De azok sem maradnak jutalmak nélkül, akik nem akarnak pénzt költeni ilyesmire: a szezon során ingyenesen lehetőségünk lesz bezsákolni egy kinézetet, öt Apex Packot és 18 Wild Frontier statisztika mutatót is.

Ha tetszik az Apex Legends, csatlakozzatok Magyarország legnagyobb Apex Legends közösségéhez Facebookon.

apex-legends-hun-logo.jpg