Megtörtént az, amire egy egész generáció várt: aranylemezre került a Duke Nukem Forever. Minden idők legtovább fejlesztett játéka készen áll a sokszorosításra és júniusban a boltok polcaira kerül. A jelentős eseményt persze George Beoussard és Randy Pithcford is kommentálta.

"Duke Nukem és az ő boltokig vezető útja legendás. Négy fejlesztőcsapat grandiózus története, akik megcsinálták a lehetetlent és befejezték a befejezhetetlent. Tényleg eljött az idő arra, hogy Duke a játéktörténelem részévé váljon" -- mondta Broussard, majd Pitchford vette át a szót: "Duke-ra mindig számíthatsz, tartja a mondás, és én is ezt tettem. Számítottam azokra a fejlesztőkre akiknek hála ez a hatalmas projekt megvalósulhatott, s kiknek köszönhetően nem kell egy Duke nélküli világban élnünk."

Hát... azt hiszem, a fejlesztők szavai magukért beszélnek. Kár, hogy Broussard nem fűzte bele, milyen töketlen is volt annak idején, lévén csak saját ostobasága miatt nem került kiadásra a 2001-es, akkoriban elképesztően jónak tűnő verzió. Akárhogy is, a játék jön, a pezsgőt behűthetjük.