Brutális PS Plus játékfelhozatal a PS3-on

A PlayStation Plus szolgáltatás előfizetői megszokhatták már, hogy elkényeztetik őket -- nos, ez most decemberben sem lesz másként, ugyanis a Sony nem kisebb játékokat tesz a virtuális fa (vagy inkább valódi tévé) alá, mint a tavalyi év egyik legjobbja, a Batman: Arkham City (adatlapunkon), vagy a verekedős játékok félistenét 2009-ben újraálmodó Mortal Kombat. Az akció december 5-től él (tehát a Mikulás hozta), és szintén tegnap óta érhető el a fantasztikus Limbo és a futurisztikus akciójáték Vanquish. Részét képezi továbbá az Instant Game Collectionnek a Resident Evil 5 és a Bulletstorm is, szóval minden PS3-tulajdonos talál magának valami szórakoztatót.

Batman: Arkham City JátékképekBatman: Arkham City JátékképekBatman: Arkham City Játékképek

A PS Vita sem marad ki

Persze azoknak sem kell elkeseredni, akik PS Vitát szorongatnak a markukban, ugyanis december 19-től nekik is letölthetővé válik a Mortal Kombat, és jön a sokak által várt Knytt Underground is.

A PS Plus előfizetők a hónap végétől akciós áron szerezhetik be a Grand Theft Auto IV Complete Editiont, a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty Cityt, a Jet Set Radiót, a Saints Row: The Third Full Package-et és a Rayman Originst (PS3 és PS Vita).

GTA IV JátékképekGTA IV JátékképekGTA IV Játékképek

Nem fogytok ki a helyből

A leárazások mellett a Plus-előfizetők kapnak 1 GB tárhelyet is (1 GB PS3-ra és 1 GB PS Vitára) a felhő alapú tárolási rendszerben, amelyen mentéseket őrizhetnek. Automatikus frissítések, korai béta hozzáférések, exkluzív dinamikus hátterek és PlayStation Network avatarok is mind a PS Plus szolgáltatás részét képezik.

Van PS3-ad, vagy Vitád, esetleg mindkettőd? Nincs PS Plusod? Mégis mire vársz még? Egyébként, bár nem akarunk senkit befolyásolni, de az Arkham City 2011 egyik legjobb játéka volt, sőt, talán a legjobb, ha kivesszük a Skyrimet az egyenletből. Még e sorok íróját is menthetetlenül a képernyő elé szegezte, holott nem arról híres, hogy rajongana a képregényekért.