• Hosszú idő után új játékkal állt elő a Valve az Artifact képében
  • A TCG azonban nem váltotta be a hozzá fűzött magas reményeket
  • Ezért a fejlesztők most a dizájn és a gazdaság átalakításán dolgoznak

Annak idején mindenki felkapta a fejét, mikor a Valve bejelentette, hogy hamarosan egy új játékkal jelentkeznek, azonban sajnos az Artifact végül nem tudta maradéktalanul beváltani a hozzá fűzött reményeket. Már tavaly decemberben érkeztek olyan hírek, hogy a TCG a játékosbázisa nagyját elvesztette, idén márciusban pedig történt is egy leépítés az Artifact-csapatnál.

artifact-02.jpg

Azonban nincs még minden veszve. A fejlesztők nemrég ugyanis egy új blogposzttal jelentkeztek a játék kapcsán, melyben leginkább az Artifact jövőjéről esik szó. Első körben beismerik, hogy a TCG közel sem teljesített olyan jól, mint ahogy várták, utána pedig egyből sietnek is leszögezni, hogy ez persze nem azt jelenti, hogy a játékosok rosszul játszanak vele, vagy esetleg nem is értik a lényegét. Ezután kitérnek arra, hogy a megjelenés előtt tervezett folyamatos frissítéseket így sajnos nem tudják leszállítani, cserébe viszont készek a játékosok visszajelzései és a saját adataik alapján komolyan átalakítani az Artifactot, hogy az jobb lehessen a folyamat végén.

Hogy ez az átalakítás pontosan mit takar, arra nem tér ki a blogposzt, egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy a dizájn és a gazdaság egyaránt átalakul majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!