Az Assassin’s Creed egy ideje már éves termelésre állt át, s noha jól megy a sorozat szekere, egyszer mindennek vége lesz, ezt pedig a Ubisoft is jól tudja, így a cég, felkészülve az elkerülhetetlenre, már megírta, hogyan fog befejeződni a sorozat.

Az Assassin’s Creed 4 gyártásvezetője, Ashraf Ismail elárulta, hogy van egy tervezőkből és írókból álló csapata, akik az Assassin’s Creed-sorozat nagy, átívelő szálával foglalkoznak, ennek a szálnak pedig már megvan a vége, de ez folyamatosan tolódik, hisz a sorozat struktúrája olyan, hogy könnyedén tudják bővíteni az eseményeket.

Jelenleg összesen három Assassin’s Creed játék készül: a Black Flag, valamint kettő, egyelőre titkos folytatás, egyelőre tehát még messze van a vég -- ám ha elérkezik az a pont, ahol már nem éri meg évente pumpálni a játékokat, lesz egy lezárás, ami pontot tesz az eddigi események végére.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Assassin's Creed 4: Black Flag -- Megjelenés: 2013. november 1. (Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U) -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2660 MHz, RAM: 3 GB, VGA: SM 4.0, DX 10 / 512 MB, HDD: 20 GB