A Ubisoft nem hazudtolja meg magát, ha az Assassin’s Creed 4-ről van szó, ugyanis a sorozat legújabb része is késéssel fog megjelenni PC-re. A cég mentéségre szóljon azonban, hogy minden egyes játékkal szépen lassan, de csökken a várakozási idő. Az Assassin’s Creed 3 PC-s megjelenésére például nagyjából egy hónapot kellett már csak várnunk az eredeti játék közel fél éves késésével szemben, így igazán nem tűnik olyan soknak az a pár hét, ami a kalózos kaland várat majd magára.

Az Assassin's Creed 4: Black Flag Xbox 360, PlayStation 3 és Wii U platformra november elsején kerül a boltokba, majd pár héttel később a PC-s átirat is megjelenik. A következő generációs konzolokra (Xbox One, PlayStation 4) fejlesztett változatok továbbra sem kaptak pontos dátumot, valószínűleg azért, mert még maguknak a platformoknak sem tudjuk a premierdátumát.

A Ubisoft azt mondta, hogy keményen dolgoznak a PC-s átiraton, s ez az egyik fő platform, amire dolgoznak. „A rajongók ne aggódjanak, a játék fenomenálisan néz ki PC-n.” -- tették hozzá.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Assassin's Creed IV: Black Flag -- Megjelenés: 2013. november 1. (Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U) -- Gépigény: nem ismert