• Új infókat kaptunk az idén esedékes Assassin’s Creed: Syndicate-ről
  • Elvileg két főszereplő is lesz
  • Egy testvérpár, Jacob és Evie Frye mutatkozik be
  • Bizonyos küldetések során váltogathatunk is köztük
  • Kapcsolódó cikkünk: Ezt várhatjuk az új Assassin’s Creedtől

A Ubisoft ma délután hatkor fogja hivatalosan is bejelenteni az idén esedékes Assassin’s Creed játékot, de még előtte itt egy nagyobb szivárgás, amiből megtudtuk, hogy az Assassin’s Creed: Syndicate két főszereplőt vonultat fel, ráadásul az egyikük egy nő.

A Kotaku által megszerzett információk szerint a játék középpontjában egy testvérpár áll majd, Jacob és Evie Frye, kik vastagon benne vannak a viktoriánus London alvilágában, és vállvetve indulnak missziókra. Úgy tudjuk, hogy bizonyos küldetések során szabadon váltogathatunk majd, hogy kit akarunk terelgetni, de inkább Jacob lesz az, aki jobban megismerhetünk -- a két karakter közötti arány nagyjából 75%-25% a férfi javára.

assassins-creed-syndicate-evie-frye.png

A játszható női karakter nem újdonság a sorozat történetében, az Assassin’s Creed: Liberation, illetve a frissen megjelent Assassin’s Creed: Chronicles - China központi karaktere is egy hölgy, ám a nagy, a széria fősodrásába tartozó címek közül a hírek szerint ez lesz az első olyan felvonás, amiben prominensen képviselteti magát az ellenkező nem. Tavaly kapott is ennek hiánya miatt a Ubisoft, amit azzal hárítottak, hogy nem volt erőforrásuk nőket lemodellezni.